31 d’octubre de 2011

CAROLINE DAHL

Caroline Dahl naixia a Louisville, Kentucky, els USA. Començava a aprendre a tocar el piano Boogie Woogie escoltant els seus pianistes favorits a la ràdio (Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Ray Charles, Dave "Baby" Cortez). Ha estat vivint i tocant el piano, sola i en bandes, en l'Àrea de la Badia de San Francisco durant gairebé 30 anys.
Ha tocat el piano diverses vegades arreu dels Estats Units, el Canadà, i a diversos Països europeus. Ha enregistrat 2 CDs d'autentic Boogie Woogie.

Aquesta es la info que ofería el FESTIVAL de BLUES DE BARCELONA., al 2008 , referint-se a la actuació de la pianista CAROLINE DAHL., en una de les seves visites al nostre paìs.
Oferim dos peçes seves, malgrat les imatges i el sò que no es de lo millor .
I tambè aquesta versió Boogie, del tema tradicional SWANEE RIVER, de l´autor estadounidenc , Stephen  Collins Foster, compost ni mès ni menys a l´any 1851 ! ,  coneguda com Old Folks at home , tot un clàssic , com un dels seus altres temes Oh Susanna . Fa anys era una melodía pregrabada en tots els teclats  per a petits i grans que  es varen possar de moda a finals dels setanta principis dels vuitanta
 Avui en día es un tema que molts dels boogie-woogie-men porten en el seu repertori.

Mandonguilla Blues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada